06.09.24

День читання книг

Сьогодні, 6 вересня, світова спільнота відзначає День читання книг. Свято створене, зокрема, щоб підбадьорити тих, хто любить читати, наголосити на важливості читання, стимулювати людей придбати нову книгу для власної чи публічної бібліотеки або просто сходити до книгозбірні. 6 вересня, світова спільнота відзначає День читання книг. А в нашій бібліотеці виставка книг про книги. Кожна книга - це пригода. Давайте разом відправимося у подорож сторінками!

Сьогодні першокласники нашого ліцею дізнались що таке бібліотека та ознайомилися з «Історією однієї книжки»Кароліни





"Історія однієї книги" – це чарівна казка, яка перенесе тебе у таємничий світ книжок. Авторка, Кароліна Рабей,запрошує нас у захопливу подорож, під час якої ми дізнаємося про життя книжок із бібліотеки для читання перед сном.

Про що ця книга?

У центрі сюжету – історії самих книжок про своїх читачів. Кожна книга має свою неповторну історію, яку вона охоче ділиться з нами. Ми дізнаємося про те, як книжки подорожують зі своїми власниками, як їх читають і перечитують, які емоції вони викликають.

Особливе місце в цій історії займає книжка на ім'я Дасті, яка ніколи не мала читача. Вона з тугою спостерігає за іншими книжками, які розповідають про свої пригоди. Але одного разу все змінюється...

Чому варто прочитати цю книгу?

  • Для дітей: Це чудова казка, яка допоможе прищепити любов до читання. Діти дізнаються про те, як книги можуть стати їхніми найкращими друзями.
  • Для дорослих: Ця книга поверне вас у дитинство і допоможе знову відчути магію читання. Крім того, вона змусить задуматися про значення книг у нашому житті.
  • Для всіх любителів книг: Це захоплива історія, яка сподобається всім, хто любить книги і все, що з ними пов'язано.

Немає коментарів:

Дописати коментар