02.06.24

Будні бібліотеки



Шкільна бібліотека - це не просто сховище книг. Це динамічний простір, що сприяє навчанню, дослідженням та творчості, забезпечуючи доступ до знань та інформації для всіх учнів. 

«Школу неможливо уявити без бібліотеки, як народ - без імені, без памʼяті, без історії; школа - це перш за все, - слово, книги і живі людські стосунки ", – писав В. Сухомлинський

Будні шкільної бібліотеки - це завжди цікавий і рухливий час. Кожен день бібліотека заповнена учнями, які шукають цікаві книги для читання, матеріали для проектів або просто місце для спокійного відпочинку. Бібліотекарі завжди на місці, готові допомогти з пошуком потрібної літератури, порадити цікаву книгу або підтримати в організації заходів.


Кожен день в бібліотеці може бути особливим:проведення літературних годин, конкурси читців, організація книжкових виставок або презентацій нових надходжень. 




Крім того, бібліотека часто стає центром позашкільної освіти, де  учні мають змогу взяти участь у різноманітних заходах, які розширюють їхні знання та інтереси. всіх 
Таким чином, будні шкільної бібліотеки - це завжди насичений і цікавий час для учасників освітнього процесу.
Затишна атмосфера нашої бібліотеки приваблює читачів.

М'які пуфи, зручні столи, природне освітлення, приємний інтер'єр. 


Часу не гаймо - книжку читаймо! 
Про ліси, моря і гори, про непізнані простори,
Про звірят і про птахів, про веселих дітлахів, 
Про чотири пори року, і про райдугу високу,
І про тебе, і про нас - надійшов читати час!





 

Немає коментарів:

Дописати коментар