25.11.20

Презентація книги






"Історія однієї книжки" це саме та книжка з якої маленький книголюб почне свій шлях. Головні герої- самі книжки, вони розповідають як сильно люблять своїх маленьких читачів, як важливо для них бути потрібними. Пробуджуючи любов до книжок, до читання.


Батьки обов'язково мають прочитати цю чуйну та добру історію своїй малечі. Та якщо ваша дитина вже готова до самостійного читання "Історія однієї книжки" саме та історія з якої починається довгий та цікавий шлях пізнання світу. 

У сучасному світі новітніх технологій, тачскрінів та айпадів, геймерів та блогерів, коли весь світ оцифрований так важливо зберегти любов дітей до книжок. Адже книжки це наша спадщина. Були часи, коли неможливо було дістати книгу а багато письменників були заборонені для читання. Наші прабабусі і дідусі збирали бібліотеки і це була головна цінність у домі. Іноді ми забуваємо про це, маючи доступ до всієї літератури та на будь-якій мові світу. Але ж погодьтеся, яке це приємне відчуття перегортати сторінки улюбленої книги.   
Презентація книги «Історія однієї книжки»  Кароліни Рабей відбулася в 1-му класі. Діти уважно слухали розповідь про те, що говорять книжки в бібліотеці, як дбайливо  до них треба відноситися. А потім  зробили свої книжки-саморобки  з яскравими ілюстраціями.


Немає коментарів:

Дописати коментар