27.09.20

Нова книга в нашому фонді





 

Книжкова вікторина

Книга – це велике диво, створене людиною. Ще не вміючи читати, ми розглядали малюнки до казок, слухали цікаві історії, які читали нам мами чи бабусі. Щодня ми маємо справу з книгою в школі та вдома. Особливо вчителі, яків нашої школі дуже начитані та активні. Саме для вчителів нашої школи була проведена вікторина «Світ книжковий- світ чудовий».












А перемогла вчитель географії-Стандрійчук А.Г. Вітаємо переможницю!





 

Книжкова виставка до дня народження В.Сухомлинського

28 вересня народився В.Сухомлинський-педагог та письменник. В. Сухомлинський писав прекрасні твори для дітей, впроваджував гуманістичні аспекти в дитяче виховання. Його творчість викликає у дітей і батьків інтерес до казок, які виховують морально-етичні якості.

Величезне значення мають думки В.О. Сухомлинського щодо виховного значення казок у житті дітей. Саме казка, на його думку, задовольняє жадобу дитячого пізнання тв. Інтерес до навколишнього. Чарівний і дивовижний, веселий і життєстверджуючий світ казок входить у душу кожної людини з дитинства, засіваючи її першими зернами добра, краси й справедливості. Жоден із жанрів літератури не користується у дітей такою популярністю, як казка. Справа в тому, що у казці все реально і все можливо, а крім того, казка завжди закінчується хеппі-ендом.

 

«Моя улюблена книга»-вернісаж робіт

«Моя улюблена книга»-творчість учнів початкової школи, їх враження та літературні здібності👍😄 







 

Презентація нової книги















 

Акваріум в бібліотеці


Завдяки небайдужим батькам і вчителям в нашій бібліотеці з'явилися акваріум, рослини і рибки. Так здорово, коли заради наших дітей відбуваються такі добрі справи! 


 

Майстер-клас «Візерунки осені»в 2-му класі

Сьогодні учні  3-го класа прикрасили вікна бібліотеки своїми чарівними візерунками з опалого листя. Потрібні лише бажання бібліотекаря та фантазія дітей👍😃😃😃