27.02.21

Книжкова виставка до дня народження Лесі Украінки


 

Свято до дня народження Лесі Українки





 

До Лесі по любов



 Свято «До Лесі по любов» з учнями 11 класу. Захід, на якому звучали вірші Лесі Українки, розігрували сцени з її творів про кохання. 

Фотосесія в шкільної бібліотеці



 

Виготовлення саморобок до 8 березня з хлопцями початкової школи




 

10.02.21

Життя бібліотеки









 

Еко захід для 2-го класу

 Екологічний захід для учнів 2-го класу.Про переробку смиття та захист нашої планети 📚📚📚📚📚


Книжкова виставка до Дня безпечного інтернету


 Експозиція книжкової виставки в шкільній бібліотеці містила документи з питань правового та безпечного використання Інтернету й літературу з інформаційної безпеки.

  Інтернет-мережа є невід’ємною частиною життя сучасної студентської молоді, тому цей день, започаткований у країнах Європейського Союзу під патронатом Європейської комісії, проводиться з метою залучити до дій кожного, хто прагне покращити Інтернет.

  Починаючи з 2004 р. Всесвітній день безпечного Інтернету відзначають щорічно другого вівторка лютого у понад 120-и країнах світу.

Бібліотечний захід до Міжнародного дня безпечного Інтернету.


 Пізнавально-розвивальне заняття відбулося для учнів 6-го класу   до Всесвітнього дня безпечного Інтернету. Цікаво підібрані вправи  надали можливість учням зрозуміти, на яку небезпеку вони наражаються, спілкуючись у соціальних мережах та заходячи до невідомих небезпечних сайтів. Разом з бібліотекарем учні досліджували позитивні та негативні сторони користування мережею. Але головною метою заняття було сформувати в учасників розуміння необхідності дотримання правил безпечного користування ресурсами Інтернет. Створення «живих скульптур» створило веселу атмосферу та допомагало с гуртувати дітей.

Участь в квесті

 

 Цікавий і креативний захід був проведений у шкільній бібліотеці– квест до Дня безпечного Інтернету для учнів 8-х класів. Організували його вчителі інформатики. А шкільна бібліотека із задоволенням прийняла участь, став одним з етапів. Інтерактивна гра складалася з інтелектуальних головоломок та різних за рівнем складності задач. Ігровий процес полягав у пошуку орієнтирів, послідовність яких мала привести до фінішу. Кожний наступний орієнтир можна було отримати, складаючи літери  у слова та фрази, використовуючи PR-кодів. Виходячи з кількості учасників, гравців було поділено на дві команди. Запитання були різними за тематикою, але рівнозначними за мисленнєвими завданнями.